PRIMAR: RAICA ROMULUS
VICEPRIMAR: NEAG IOAN

PROGRAM
L-V: 07:00 - 15:00

PRIMAR: RAICA ROMULUS
VICEPRIMAR: NEAG IOAN

PROGRAM
L-V: 07:00 - 15:00

INFORMAȚII IMPORTANTE PENTRU LOCALNICI

28 iunie 2018

Proces verbal Consiliu Comunitar Consultativ

NR. __3259_ / _28__._06_.2018

PROCES-VERBAL

Incheiat astazi  28.06.2018 cu ocazia actualizarii componentei Consiliului Comunitar Consultativ din localitatea Galda de Jos, Judetul Alba

La sedinta de consultare  au participat :

1. Din partea conducerii  Primariei comunei Galda de Jos:

-VICEPRIMAR – PASTRAV TUDOR;

2. Din partea compartimentului de asistenta sociala al primariei Galda de Jos – d-nul Popa Razvan

        Discutia a avut loc in SALA DE SEDINTE a Consiliului Local Galda de Jos si a vizat informarea participantilor despre starea de bine a comunitatii, despre probleme sesizate referitor la familiile defavorizate sau vulnerabile si despre activitatea compartimentului de asistenta sociala din cadrul Primariei comunei Galda de Jos .

        D-nul viceprimar a luat cuvantul si a remarcat rezultatele bune obtinute pe parcursul primului semestru al anului 2018 de catre salariatii Primariei comunei Galda de Jos . S-a facut vorbire si despre faptul ca, in general, in cadrul Primariei comunei Galda de Jos activitatile  au fost desfasurate cu operativitate si au fost apreciate calitativ  atat  de catre organele de control cat si de catre cetateni, fiind eficiente in rezolvarea problemelor localitatii . 

        Avand in vedere complexitatea activitatilor desfasurate in cadrul institutiei in general si in cadrul compartimentului de asistenta sociala in special s-a propus  actualizarea componentei Consiliului Comunitar Consultativ din localitatea Galda de Jos, Judetul Alba pentru a implica persoanele din comunitate care se bucura re recunoasterea si aprecierea celorlati consateni.

        Dupa consultarea cu cei prezenti, s-a confirmat in modul unanim acceptate ca incepand luna urmatoare componenta Consiliului Comunitar Consultativ din localitatea Galda de Jos, Judetul Alba, va fi urmatoarea :

  1. HENEGARU MIHAI –  medic de familie,
  2. MOCANU MARIUS –  şef post de poliţie Galda de Jos,
  3. GOIA NICOLETA –  profesor
  4. SCROB SIMION – preot
  5. PASTRAV TUDOR – viceprimar

INTOCMIT SECRETAR,

Popa Razvan

Vezi documentul în format .doc